Huawei opdatering google

Google må ikke længere opdatere ældre Huawei-telefoner

Google må ikke længere opdatere ældre Huawei-telefoner – MereMobil.dk

15. aug. 2020 — Aftalen der giver Google lov til at opdatere ældre Huawei-mobiler, er udløbet. Forlænges den ikke, får mobilejerne ikke længere opdateringer.

Aftalen der giver Google lov til at opdatere ældre Huawei-mobiler, er udløbet. Forlænges den ikke, får mobilejerene ikke længere opdateringer

Google lukker for sikkerhedsopdateringer til Huawei-telefoner

Google lukker for sikkerhedsopdateringer til Huawei-telefoner | Komputer.dk

21. aug. 2020 — En særlig tilladelse til at udsende sikkerhedsopdateringer til Huaweis telefoner er udløbet, så Google sætter en stopper for opdateringerne.

En særlig tilladelse til at udsende sikkerhedsopdateringer til Huaweis telefoner er udløbet, så Google sætter en stopper for opdateringerne.

Nu er det slut med Google-opdateringer på alle Huawei-mobiler

Nu er det slut med Google-opdateringer på alle Huawei-mobiler – Computerworld

Licensen udløb torsdag i denne uge, og det betyder faktisk, at de gamle Huawei-mobiler lige nu er afskåret fra opdateringer. Google har bekræftet af det er …

Heller ikke ældre Huawei-mobiler, udsendt inden den amerikanske handelsblokade trådte i kraft, kan nu modtage Google-opdateringer. Den midlertidige licens, der hidtil har gjort det muligt, er udløbet.

Hvordan kan jeg opdatere min telefon? – HUAWEI Consumer

Hvordan kan jeg opdatere min telefon-HUAWEI Android-opdatering|HUAWEI Support Danmark

HUAWEI Official Support tilbyder dig en online opdatering eller Opdater din telefon via HiSuite Vælg den passende Android-opdateringsmetode efter behov.

Huawei uden Google: Hvad betyder det for dig?

Huawei uden Google: Hvad betyder det for dig? | Forbrugerrådet Tænk

Google har droppet samarbejdet med Huawei om styresystemet Android og Googles egne apps. Hvad betyder det for dig, der har en Huawei smartphone eller tablet …

Google har droppet samarbejdet med Huawei om styresystemet Android og Googles egne apps. Hvad betyder det for dig, der har en Huawei smartphone eller tablet eller vil købe en?

Alle Huawei-telefoner står nu uden Google-opdateringer

Alle Huawei-telefoner står nu uden Google-opdateringer – recordere.dk

16. aug. 2020 — Den midlertidige licens, som gjorde at Huawei-telefoner med Google Android kunne holdes opdateret, er udløbet.

Slut med Google-opdateringer til Huawei? – Lyd & Billede

Slut med Google-opdateringer til Huawei?

17. aug. 2020 — “Huaweis smartphones med Google præinstalleret kan stadig downloade og opdatere apps fra Google Play som sædvanlig. Huawei vil fortsat …

Huawei-telefoner med Android kan være ilde stedt. Men ikke ifølge Huawei selv.

Se og opdater din Android-version – Google Support

Se og opdater din Android-version – Hjælp til Android

Du kan se enhedens Android-versionsnummer, seneste sikkerhedsopdatering og seneste Google Play-system i appen Indstillinger. Du får notifikationer, når der …

Du kan se enhedens Android-versionsnummer, seneste sikkerhedsopdatering og seneste Google Play-system i appen Indstillinger. Du får notifikationer, når der er tilgængelige opdateringer. Du kan og

Huawei vil opdatere ældre telefoner trods manglende licens

20. aug. 2020 — Huawei melder nu ud, at ældre Huawei-telefoner stadig vil få opdateringer, selv om Google ikke længere må hjælpe Huawei med at udsende dem.

Huawei melder nu ud, at ældre Huawei-telefoner stadig vil få opdateringer, selv om Google ikke længere må hjælpe Huawei med at udsende dem.

Hvilke Huawei telefoner har Google? Disse skal du vælge

21. jan. 2021 — Huawei bliver nemlig ved med at opdatere EMUI og sende opdateringer ud til deres telefoner. EMUI er deres egen tilpasning lagt oven på Android.

Keywords: huawei opdatering google