Fup mail

Sådan gennemskuer du phishing-mails eller fupmails

Phishing-mails eller fupmails er mails, der vil lokke personlige oplysninger ud af dig som fx dit brugernavn, password eller oplysninger på dine kreditkort.

Phishing-mails eller fupmails er mails, vil lokke personlige oplysninger ud af dig. Se, hvordan du genkender dem.

Sådan spotter du: Falske mails og sms’er – Sikkerdigital.dk

Gode råd til, hvordan du spotter falske mails og sms’er

Det kan være svært at vurdere, om en henvendelse er fup eller ægte. Men ved at holde øje med små detaljer kan du spotte svindlerne.

Mailen med to flybilletter til 80 kr. lyder som et godt tilbud. Og sms’en fra PostNord med nem betaling af restportoen på din pakke lyder som god service. Det kan være svært at vurdere, om en henvendelse er fup eller ægte. Men ved at holde øje med små detaljer kan du spotte svindlerne.

Phishing og smishing – Falske mails og sms’er – Sikkerdigital.dk

Falske mails og sms’er – phishing og smishing

Falske mails og sms’er kaldes phishing og smishing. Det er metoder, som kriminelle bruger til at franarre dig dine personlige oplysninger elektronisk.

Fup e-mails og SMS’er – e-Boks brugersupport

Fup e-mails og SMS’er – e-Boks brugersupport

Fup e-mails og SMS’er · Vores mails indeholder aldrig direkte links til dokumenter. · Vi beder kun om at bekræfte ens e-mailadresse på mail (og telefonnummer på …

Vi oplever fra tid til anden at uvedkommende forsøger at franarre folk deres personlige oplysninger, ved at udgive sig for at være fra…

Har du oplevet fup sms/mms eller e-mails? – TDC Erhverv

24. nov. 2022 — Fup sms/mms og e-mails bliver desværre mere og mere almindelig. Er du i tvivl om, hvad du kan gøre, så har vi gode råd her på siden.

Fup sms/mms og e-mails bliver desværre mere og mere almindelig. Er du i tvivl om, hvad du kan gøre, så har vi gode råd her på siden. Find mere indfomartion her.

Lær at gennemskue falske mails og sms | Tryg.dk

Falske mails, fupmails eller phishingmails er lavet til at lokke private oplysninger ud af dig, fx netbanksinformationer eller kodeord.

Fupmails er konstant i omløb.

Advarsel fra one.com: Fupmails i omløb

Har du modtaget en mistænkelig e-mail, der ser ud til at være sendt fra one.com? De fleste af disse svindel-e-mails får det til at lyde…

IT-svindel – Falske mails og sms – Ørsted

Falske mails og sms | Ørsted Erhverv

IT-svindel. Der er desværre falske e-mails, sms’er og telefonopkald i omløb i øjeblikket. Nogen udgiver sig for at være Ørsted og forsøger at få jer til at …

Se eksempler på svindel med falske mails og sms fra svindlere, der udgiver sig for at være fra Ørsted

Pas på falske mails – Skattestyrelsen

Pas på falske mails | Skattestyrelsen

Falske mails kan se ud som om, at de kommer fra Skattestyrelsen. Vær sikker på, at mailen er fra Skattestyrelsen inden du klikker på et link.

Andre falske e-mails, SMS eller telefonopkald (phishing) – Politi

Andre falske e-mails, SMS eller telefonopkald (phishing) | Økonomisk svindel på nettet | Politi

Har virksomheden modtaget en falsk e-mail, SMS eller telefonopkald med det formål at lokke betalingskortoplysninger ud af den?

Keywords: fup mail